Met het Glasvezel Assendorp familiepakket kiest u voor het complete pakket bestaande uit internet, televisie en telefonie. Daarnaast profiteert u ook van de gratis basisinstallatie en krijgt u een internetrouter in bruikleen.
Voor de scherpe prijs van €45 bieden wij u 150Mbps internet, televisie via de coax-kabel en telefonie inclusief nummerbehoud.

Het Glasvezel Assendorp familiepakket is uit te breiden met vele extra’s. Zo kunt u vanaf €5,- per maand extra al genieten van interactieve mogelijkheden op uw TV. Het is hierbij wel van belang dat u een UTP-kabel naar uw TV heeft gelegd.
Voor de fanatieke bellers kan er worden gekozen voor ‘onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland’ (€5,- p/m) of voor ‘onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland’ (€12,50 p/m).
Wanneer u graag nog sneller wilt internetten dan de standaard 150Mbps kunt u deze snelheid upgraden naar 250Mbps (€5,- p/m) of 500Mbps (€10,- p/m).

Voor een uitgebreid overzicht van de extra mogelijkheden verwijzen we u graag naar het aanmeldformulier waar alle extra’s zijn weergegeven.