Het Glasvezel Assendorp TV pakket is precies zoals de naam al zegt enkel een TV-pakket, dus geen internet of telefonie. Voor de scherpe prijs van €17,50 brengen we 57 zenders haarscherp uw woning binnen via de glasvezelkabel.
De glasvezel loopt tot aan uw woning (bijv. meterkast) en binnen in uw woning gaat het verder met Coax- of UTP-kabel, afhankelijk van uw keuze voor deze kabel.

Coax- of UTP-kabel?
Wanneer u kiest voor het Glasvezel Assendorp TV-pakket gaan we er in de basis vanuit dat u uw TV’s gaat aansluiten met een Coaxkabel. Dit is dezelfde kabel als gebruikt wordt voor CAI Assendorp, wel zo handig!
Het voordeel van de Coaxkabel is dat deze eenvoudig gesplitst kan worden en u hiervoor geen extra kastjes en kosten bij krijgt. U kunt voor de basiszenders de Coaxkabel rechtstreeks in de TV stoppen, even zoeken naar zenders en dan ontvangt u de basiszenders al in haarscherpe kwaliteit. Heeft u een wat oudere TV? Geen probleem! Wij ondersteunen namelijk ook nog het analoge signaal.  Wilt u extra zenders naast het basiszenderpakket toevoegen aan uw abonnement dan kunnen we deze via de Coaxkabel beschikbaar maken door middel van een smartcard. Deze smartcard kan uitgelezen worden via een decoder of een CI+module in uw TV.

Wanneer u kiest voor interactieve TV dan zal er vanaf het punt waar de glasvezel is afgemonteerd in uw woning naar de plek van elke TV een UTP-kabel gelegd moeten zijn. U krijgt voor interactieve TV namelijk onder elke TV een zogenaamde settopbox. Deze wordt dus op de UTP-kabel aangesloten en vanaf de settopbox naar de TV gaat het met een HDMI-kabel. Wilt u dus gebruik maken van interactieve TV dan is het dus naast de UTP-kabel van belang dat uw TV een HDMI-ingang heeft.
Het voordeel van interactieve TV is dat u voor veel van onze zenders gebruik kan maken van de opties pauzeren, begin gemist en programma gemist. Daarnaast is tegen meerprijs (€5,- p/m) ook opnemen een mogelijkheid. U kijkt al interactief voor één TV voor €5,- per maand extra. Wilt u op meer dan één TV interactief kijken, dan kan dit tot een maximum van vier TV’s voor €2,50 per extra TV.

Benieuwd welke zenders u krijgt in het basispakket en welke daarnaast bij te bestellen zijn? U vindt het in onderstaande overzichten!

Voor een uitgebreid overzicht van de extra mogelijkheden verwijzen we u graag naar het aanmeldformulier waar alle extra’s zijn weergegeven.