20-11-2019:
Op dit moment zijn de meeste hoofdleidingen inmiddels aangelegd in de straten en staan we op het punt om te starten met de HuisAanSluitingen (HAS’sen).
Aannemer VIB-Netwerken heeft bij de schouw voor elke woning in Assendorp geïnventariseerd waar de kabel wel en niet binnen wordt gelegd. Bij de adressen die hebben aangegeven glasvezel te willen in hun woning is in overleg met de bewoner een plek afgesproken waar de kabel binnengebracht zal worden. Wilt u wel de glasvezel in uw woning maar heeft u dit nog niet doorgesproken dan vragen we u spoedig contact op te nemen met aannemer VIB-Netwerken voor het maken van een schouwafspraak. U kunt dit doen via 0598 – 39  29 09.

We zullen zodra de eerste huisaansluitingen zijn gerealiseerd op enkele adressen gaan testen hoe de verbinding via glasvezel verloopt en de eventuele ‘kinderziektes’ oplossen. Wanneer de verbindingen met goed resultaat getest zijn gaan we over tot de activatie van de rest van de verbindingen via glasvezel in Assendorp. Wij vragen dus nog even uw geduld. We raden aan nog geen abonnementen op te zeggen. Wij kunnen dit in samenspraak met u gaan regelen bij het plannen van de overstap.

 

Tot nader bericht zullen we elke maandagmiddag van 15:00 tot 17:30 uur aanwezig zijn in De Enk in Zwolle, Enkstraat 67.

Hier bieden we de mogelijkheid u te helpen met vragen over de aanleg of abonnementen van Glasvezel Assendorp.