Internet

Glasvezel internet is razendsnel en uiterst stabiel. Standaard ontvangt u minimaal 150 Mbps internet. Het voordeel aan glasvezel is dat de verbinding symmetrisch is. Zowel de download als de uploadsnelheid zijn gelijk. Doordat u de kabel niet hoeft te delen met de rest van de wijk heeft u ten alle tijden toegang tot een uiterst stabiele internetverbinding.

Liever meer snelheid? Dit is mogelijk. Wij bieden ook upgrademogelijkheden naar bijvoorbeeld 250 Mbps of 500 Mbps internet.

Telefonie

Telefonie via glasvezel is voordelig. Kiest u voor telefonie dan belt u zonder starttarief voor €0,02 per minuut naar de vaste nummers in Nederland en voor €0,17 per minuut naar de mobiele nummers in Nederland. Uw telefoonnummer kunt u gewoon behouden.

Belt u vrij regelmatig? Kies dan voor één van onze belbundels. Zo belt u onbeperkt naar bijvoorbeeld de vaste nummers in Nederland voor slechts €5,00 per maand extra of voor €12,50 naar zowel vast en mobiel.

Digitale televisie

Digitale televisie (DVB-c) wordt standaard beschikbaar gesteld wanneer u kiest voor televisie via de glasvezel. Digitale televisie betekent ruim 57 basiszenders, waarvan 27 in HD-kwaliteit. Dit digitale televisiesignaal kunt u binnenhuis eenvoudig aansluiten via de coax. Het voordeel van coax is dat u dit eenvoudig kunt splitsen. Zo sluit u meerdere televisietoestellen aan voor één vast bedrag per maand.

Interactieve televisie

Interactieve televisie is een uitbreidingsoptie. Kiest u hiervoor dan ontvangt u van ons één interactieve tv ontvanger. Met deze ontvanger krijgt u naast toegang tot het basiszenderaanbod ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de opties live tv pauzeren, NPO uitzending gemist en begin gemist. Wilt u gebruik maken van opties zoals opnemen en replay TV (terugkijken tot 7 dagen) dan kunt u voor €5,00 per maand de optie opnemen activeren.

De interactieve tv ontvanger sluit u aan op het glasvezelmodem middels een UTP kabel. Wilt u op meerdere TV toestellen interactief TV kijken kies dan voor een extra interactieve TV ontvanger.

Hardware

De glasvezelverbinding wordt standaard opgeleverd met een glasvezelconverter. Op deze glasvezelconverter kan u een door ons geleverde router of eigen apparatuur aansluiten.

Wel of geen eigen apparatuur? 

Het liefst geven wij u zelf de keuzevrijheid welke apparatuur u wilt gebruiken. Welke router in uw situatie het meest geschikt is dat is namelijk sterk afhankelijk van uw behoefte. Kiest u voor een zelf samenstellen pakket dan kunt u  zelf uw eigen apparatuur aanschaffen of kiezen voor één van de door ons aangeboden routers.

Wel of geen eigen apparatuur aanschaffen:

  • Familiepakket: Als onderdeel van het familiepakket krijgt u van ons een AVM Fritz!Box router in bruikleen. Deze router is voorzien WiFi, zelf aanschaffen is dus niet nodig.
  • Studentenpakket: Het studentenpakket wordt geleverd zonder router. U kunt zelf een geschikte router aanschaffen of kiezen voor één van de door ons aangeboden routers.
  • Seniorenpakket: U ontvangt van ons een AVM Fritz!Box 7530 router in bruikleen. Deze router is niet voorzien van internet, maar zorgt dat u zorgeloos kunt telefoneren en TV kijken.
  • TV pakket: het basis TV pakket bestaat uit digitale televisie. Hier is geen extra router voor nodig. Wilt u uitbreiden met interactieve TV dan is een router noodzakelijk. U kunt hiervoor een AVM Fritz!Box 4040 bij ons aanschaffen.
  • Zelf samenstellen: kiest u voor het zelf samenstellen pakket dan bent u vrij in de keuze van hardware. Echter in het geval u kiest voor telefonie is een AVM Fritz!Box 7530 noodzakelijk om telefonie te kunnen laten functioneren. Kiest u voor de optie interactieve televisie dan is een AVM Fritz!Box 4040 noodzakelijk. Kiest u voor de combinatie van telefonie en interactieve TV dan volstaat een AVM Fritz!Box 7530.

Extra opties

Alle aangeboden pakketten kunt u uitbreiden met verschillende opties zoals snelheidsupgrades, belbundels of extra zenderpakketten. Extra zenderpakketten heeft u al vanaf €2,50 per maand. Download hieronder het aanvraagformulier om alle opties te bekijken.

Aanvraagformulier Glasvezel Assendorp