Met het Glasvezel Assendorp familiepakket kiest u voor het meest complete pakket bestaande uit internet, televisie en telefonie. Daarnaast profiteert u tevens van onze gratis basisinstallatie en krijgt u een internetrouter in bruikleen.
Voor de scherpe prijs van €45 bieden wij u 150Mbps internet, televisie via de coax-kabel en telefonie inclusief nummerbehoud.

Eenvoudig uitbreiden

Het Glasvezel Assendorp familiepakket is eenvoudig uit te breiden met vele extra’s. Zo heeft u vanaf €5,- per maand extra al interactieve TV voor 1 TV.  Het is hierbij wel van belang dat er een UTP-kabel aanwezig is van de glasvezelaansluiting naar uw TV toestel.

Wilt u liever opnemen zonder hier maandelijks extra voor te betalen? Kies dan voor een Humax decoder. Hier kunt ook eenvoudig programma’s mee opnemen.

Voor de fanatieke bellers kan er worden gekozen voor ‘onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland’ (€5,- p/m) of voor ‘onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland’ (€12,50 p/m).

Wanneer u graag nog sneller wilt internetten dan de standaard 150Mbps kunt u deze snelheid upgraden naar 250Mbps (€5,- p/m) of 500Mbps (€10,- p/m).

Voor een uitgebreid overzicht van de extra mogelijkheden verwijzen we u graag naar het aanmeldformulier waar alle extra’s zijn weergegeven.