Voor de ouderen onder ons hebben we ook de mogelijkheid om gebruik te gaan maken van de glasvezelkabel!
Het seniorenpakket is een combi van vaste telefonie en TV, dus geen internet! Wilt u toch gebruik maken van internet naast TV en telefonie dan raden we aan om eens het familiepakket te bekijken.

Uit onderzoek is gebleken dat 6% van de Nederlanders boven de 12 jaar geen gebruik maakt van internet. Speciaal voor deze mensen hebben wij het Glasvezel Assendorp seniorenpakket in het leven geroepen. Er kan met dit pakket wel haarscherp TV-beeld (in huis via Coax-kabel) geleverd worden in uw woning en daarnaast bieden wij ook telefonie inclusief nummerbehoud aan. Voor de mensen die veel bellen bieden we als extra mogelijkheid om onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland (€5,- p/m) of onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummer in Nederland (€12,50 p/m) af te kopen.

Daarnaast biedt de glasvezelaansluiting mogelijkheden voor een digitale levenslijn. Met de digitale levenslijn kunt u bijvoorbeeld zorg op afstand krijgen en dit zorgt ervoor dat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen!

Het seniorenpakket wordt standaard geleverd met een AVM Fritz!Box 7530 router in bruikleen. Via deze router kunt u TV kijken en telefoneren.

Voor een uitgebreid overzicht van de extra mogelijkheden verwijzen we u graag naar het aanmeldformulier waar alle extra’s zijn weergegeven.