Het Glasvezel Assendorp studentenpakket is een pakket bestaande uit een razendsnelle 500Mbps internetverbinding. Hier is dus geen TV en/of telefonie bij inbegrepen. Vaste telefonie is door de opkomst van de mobiele telefoon een steeds minder gebruikt communicatiemiddel en daarnaast zien wij onder studenten ook weinig gebruikers van live TV. Studenten maken steeds vaker gebruik van internetdiensten als Netflix en Videoland om programma’s te bekijken. Om al deze dingen met velen tegelijkertijd mogelijk te maken bieden wij voor vier tientjes per maand een supersnelle verbinding over de glasvezel in Assendorp. Het grote voordeel van glasvezel is dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Dit betekent dat er naast 500Mbps download-, er ook van 500Mpbs uploadsnelheid gebruik gemaakt kan worden! Erg handig voor het uploaden van grote bestanden als een projectverslag of afstudeeronderzoek maar ook erg prettig tijdens het Skypen en gamen!

Bij het studentenpakket wordt standaard geen router meegeleverd. Deze router kan zelf aangeschaft worden. Zodat u zelf een router kunt selecteren die het beste bij uw situatie past.

De glasvezelverbinding wordt standaard opgeleverd met een glasvezel converter met één UTP poort. Liever zelf niet op zoek naar een geschikte router? U kunt bij ons ook een AVM Fritz!Box 4040 router aanschaffen voor de eenmalige kosten van €69,95.

Voor een uitgebreid overzicht van de extra mogelijkheden verwijzen we u graag naar het aanmeldformulier waar alle extra’s zijn weergegeven.