Het Glasvezel Assendorp TV pakket is precies zoals de naam al zegt enkel een TV-pakket, dus geen internet of telefonie. Voor de scherpe prijs van €17,50 brengen we 57 zenders haarscherp uw woning binnen via de glasvezelkabel.
De glasvezel loopt tot aan uw woning (bijv. meterkast) en binnen in uw woning gaat het verder met Coax- of UTP-kabel, afhankelijk van uw keuze voor deze kabel.

Coax- of UTP-kabel?
Wanneer u kiest voor het Glasvezel Assendorp TV-pakket gaan we er in de basis vanuit dat u uw TV’s gaat aansluiten met een Coaxkabel. Dit is dezelfde kabel als gebruikt wordt voor CAI Assendorp, wel zo handig!
Het voordeel van de Coaxkabel is dat deze eenvoudig gesplitst kan worden en u hiervoor geen extra kastjes en kosten bij krijgt. U kunt voor de basiszenders de Coaxkabel rechtstreeks in de TV stoppen, even zoeken naar zenders en dan ontvangt u de basiszenders al in haarscherpe kwaliteit. Heeft u een wat oudere TV? Geen probleem! Wij ondersteunen namelijk ook nog het analoge signaal.  Wilt u extra zenders naast het basiszenderpakket toevoegen aan uw abonnement dan kunnen we deze via de Coaxkabel beschikbaar maken door middel van een smartcard. Deze smartcard kan uitgelezen worden via een decoder of een CI+module in uw TV.

Interactieve TV

Wanneer u kiest voor interactieve TV dan zal er op de plek waar de glasvezel is afgemonteerd een geschikte router geplaatst dienen te worden. Deze router (AVM Fritz!Box 4040) kunt u bij ons aanschaffen voor €69,95.

Vanaf de router dient er een netwerkkabel (CAT 5/6 UTP) aanwezig te zijn naar uw TV. Kiest u voor interactieve TV dan ontvangt u namelijk een interactieve TV ontvanger bij uw TV. Deze TV ontvanger dient middels de netwerkkabel aangesloten te worden op de router. 

De TV ontvanger sluit u vervolgens met een HDMI kabel aan op uw televisietoestel. Daarom is het tevens van belang dat u televisietoestel voorzien is van een HDMI ingang. 

Kiest u voor interactieve TV dan ontvangt u standaard 1 ontvanger. Hiermee kunt u gebruik maken van opties zoals NPO uitzending gemist, live tv pauzeren en begin gemist. Wilt u ieder programma kunnen opnemen en gebruik maken van replay TV (7 dagen terugkijken) dan kunt u kiezen voor de optie opnemen (€5,00 per maand). Op meerdere TV’s interactief kijken, dit is mogelijk met een extra interactieve TV ontvanger. 

Benieuwd welke zenders u krijgt in het basispakket en welke daarnaast bij te bestellen zijn? U vindt het in onderstaande overzichten!

Voor een uitgebreid overzicht van de extra mogelijkheden verwijzen we u graag naar het aanmeldformulier waar alle extra’s zijn weergegeven.