23-02-2021

Aankondiging gepland onderhoud in de nacht van 23 op 24 februari 2021.

Via deze weg willen wij u informeren over het geplande onderhoud aan de wijkcentrale van Glasvezel Assendorp.

In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 februari aanstaande wordt er onderhoud verricht aan de wijkcentrale van Glasvezel Assendorp. Gedurende het tijdsbestek van 00:00 tot 06:00 uur wordt de wijkcentrale van stroom afgesloten.

Reden van dit onderhoud is het plaatsen van een zelfherstellende hoofd-aardlekschakelaar. Om hinder bij het gebruik van de diensten zoveel mogelijk te voorkomen, is er gekozen om deze werkzaamheden in de nachtelijke uren uit te voeren.

Gedurende dit tijdsbestek zult u geen gebruik kunnen maken van onze diensten internet, digitale televisie (DVB-C) en interactieve TV.

Na het afronden van dit onderhoud zullen onze diensten automatisch weer online komen. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar via 088-7768410 of per mail via info@glasvezelassendorp.nl.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team Glasvezel Assendorp

07-2020

De aannemer VIB heeft de afgelopen maanden veel werk verzet in Assendorp. Het grote merendeel van de adressen binnen het aansluitgebied zijn inmiddels voorzien van een glasvezelaansluiting. Momenteel is de aannemer VIB bezig met het afronden van haar werkzaamheden.

Heeft u momenteel nog geen glasvezelaansluiting in de woning, maar zou u deze aansluiting wel graag gerealiseerd willen hebben? Laat het ons weten. In overleg met de aannemer kunnen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn om alsnog aangesloten te worden.

Activatie van de diensten

Heeft u een abonnement afgesloten en is de aansluiting inmiddels gerealiseerd dan nemen wij binnenkort contact met u op om de activatie van de diensten via de glasvezel in gang te zetten en een afspraak te plannen voor onze monteur. Wilt u graag snel geactiveerd worden? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de overstap en  plannen dan een afspraak voor onze monteur.

20-11-2019:
Op dit moment zijn de meeste hoofdleidingen inmiddels aangelegd in de straten en staan we op het punt om te starten met de HuisAanSluitingen (HAS’sen).
Aannemer VIB-Netwerken heeft bij de schouw voor elke woning in Assendorp geïnventariseerd waar de kabel wel en niet binnen wordt gelegd. Bij de adressen die hebben aangegeven glasvezel te willen in hun woning is in overleg met de bewoner een plek afgesproken waar de kabel binnengebracht zal worden. Wilt u wel de glasvezel in uw woning maar heeft u dit nog niet doorgesproken dan vragen we u spoedig contact op te nemen met aannemer VIB-Netwerken voor het maken van een schouwafspraak. U kunt dit doen via 0598 – 39  29 09.

We zullen zodra de eerste huisaansluitingen zijn gerealiseerd op enkele adressen gaan testen hoe de verbinding via glasvezel verloopt en de eventuele ‘kinderziektes’ oplossen. Wanneer de verbindingen met goed resultaat getest zijn gaan we over tot de activatie van de rest van de verbindingen via glasvezel in Assendorp. Wij vragen dus nog even uw geduld. We raden aan nog geen abonnementen op te zeggen. Wij kunnen dit in samenspraak met u gaan regelen bij het plannen van de overstap.