Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Ons team

Ontmoet de mensen achter PLINQ

Maak kennis met ons

Team PLINQ bestaat uit een hechte club jonge en enthousiaste medewerkers die elke dag klaar staan om onze klanten te voorzien van goede producten en diensten. Onze mensen zijn graag uw persoonlijke link en doen dus ook met plezier net even een stapje meer! Wij zijn trots op ons team en stellen onze medewerkers graag even aan u voor.
Daan

Accountmanager

Daan is actief betrokken bij al onze campagnes en adviseert onze klanten welke pakketten het beste bij hun passen.

Janneke

Manager klantenservice

Janneke is verantwoordelijk voor onze klantenservice. Met haar team zorgt ze dagelijks dat onze klanten op de juiste wijze geinformeerd worden en zorgeloos de overstap kunnen maken.

Falco

Developer

Falco is onze mastermind. Hij helpt ons met het ontwikkelen van klantomgevingen en onze monteursapp. Hij zorgt ervoor dat alles wat wij doen, telkens een stukje makkelijker of klantvriendelijker kan. Uiteraard gewapend met zijn toetsenbord 😉

Stephan
Commercieel Manager

Heeft u PLINQ ergens gezien of over gehoord? Dan heeft Stephan samen met zijn team zijn best gedaan. Hij is namelijk verantwoordelijk voor onze acties en campagnes.

Jessica

Klantenservice medewerker

Jessica zorgt er iedere week voor dat ons kantoor netjes schoon is. Maar ze vond het zo gezellig bij ons, dat ze graag wat meer bij ons wou werken. Daarom ondersteunt ze onze klantenservice en plant zij afspraken voor onze monteurs. 

Marco

Technisch helpdesk medewerker

Marco maakt onderdeel uit van onze technische klantenservice. Hij gaat een uitdaging niet uit de weg, dat geldt het zelfde voor een goed gesprek over ieder ander onderwerp die u maar noemt. 

Catharina

Manager klantenservice

Als manager klantenservice is Catharina dagelijks bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast is Catharina de grote vraagbaak van onze organisatie, want ze werk al 12,5 jaar voor PLINQ.

Tom

Technisch helpdesk medewerker

Tom is één van onze technisch helpdesk medewerkers. Met zijn vriendelijkheid staat hij dagelijkse vele klanten te woord.

Patricia

Marketing & sales medewerker

Patricia adviseert dagelijks onze klanten hoe de overstap naar glasvezel in zijn werk gaat. Ze maakt het u graag zo simpel mogelijk en adviseert u met plezier welke oplossing het beste bij uw situatie past. Daarnaast zorgt ze dat wij online vindbaar zijn.

Arno

Support engineer

Arno maakt al ruim 12,5 jaar onderdeel uit van ons team. Met zijn brede ervaring ondersteunt hij onze technische collega’s als het soms net even te ingewikkeld wordt. 

Danielle

Klantenservice medewerker

Danielle is dagelijks in contact met onze klanten om de overstap naar glasvezel met ze te plannen. Ze informeert onze klanten het liefst zo volledig mogelijk, zodat er achteraf geen verrassingen meer zijn. 

Harwin

Servicedesk coordinator

Als coordinator van onze technische servicedesk is Harwin dagelijks bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Hij heeft ook als enige het recht om met zijn schoenen op het bureau te zitten, gewoon omdat hij altijd bijzondere schoenen draagt 😉

Jeffrey

Monteur

Jeffrey is graag onderweg en bezoekt iedere dag onze klanten. Hij doet het graag in één keer goed, zodat u na zijn vertrek zorgeloos kunt internetten of TV kijken. Hij drinkt ook graag een kopje koffie ; )

Dana

Klantenservice medewerker

Dana is graag in contact met onze klanten, per mail of telefonisch staat zij dagelijks onze klanten met plezier te woord.

Eddy

Directeur

Eddy is oprichter van PLINQ en bewaakt dagelijks de grote lijnen zodat wij steeds meer klanten in Nederland blij kunnen maken met onze diensten. 

Eric

After sales / inkoop

Eric is altijd druk in de weer. Hij zorgt dat er voldoende voorraad is en klanten altijd de juiste apparatuur ontvangen. 

Jordy

NOC engineer

Jordy is onderdeel van ons technisch kloppend hart. Als engineer van onze network operations center zorgt hij dat klanten door heel het land iedere dag onze signalen ontvangen van Groningen tot Maastricht.

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 4.22.54 PM