[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”75px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voorwaarden

Eenmalige aansluitkosten

Alle adressen binnen het aansluitgebied van Glasvezel Assendorp krijgen de mogelijkheid om gratis aangesloten te worden op ons glasvezelnetwerk. Sluit u binnen drie maanden nadat de glasvezelaansluiting is gerealiseerd een abonnement bij ons af en gaat u gebruik maken van de glasvezel, dan is de aansluiting gratis. Reden hiervoor is dat wij middels de inkomsten die voortvloeien uit de abonnementen de investering kunnen terugverdienen.

Sluit u geen abonnement af binnen deze termijn, dan ontvangt u van ons een eenmalige factuur van 250 euro. Hiervoor wordt de glasvezelaansluiting in uw woning afgemonteerd.

Als bewoner heeft u uiteraard het recht om de glasvezelaansluiting in uw woning te weigeren. De glasvezel wordt in dat geval op rol op uw erfgrens gelegd. Wanneer u in een toekomstige situatie besluit de glasvezelaansluiting toch te willen realiseren, dan is dit uiteraard mogelijk.
De aannemer zal de aansluiting op datum moment voor u realiseren, u betaalt op dat moment de werkelijke aansluitkosten, deze zijn minimaal 450 euro.[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]