Wel of geen eigen apparatuur aanschaffen:

  • Familiepakket: Als onderdeel van het familiepakket krijgt u van ons een AVM Fritz!Box router in bruikleen. Deze router is voorzien WiFi, zelf aanschaffen is dus niet nodig.
  • Studentenpakket: Het studentenpakket wordt geleverd zonder router. U kunt zelf een geschikte router aanschaffen of kiezen voor één van de door ons aangeboden routers. 
  • Seniorenpakket: U ontvangt van ons een AVM Fritz!Box 7530 router in bruikleen. Deze router is niet voorzien van internet, maar zorgt dat u zorgeloos kunt telefoneren en TV kijken. 
  • TV pakket: het basis TV pakket bestaat uit digitale televisie. Hier is geen extra router voor nodig. Wilt u uitbreiden met interactieve TV dan is een router noodzakelijk. U kunt hiervoor een AVM Fritz!Box 4040 bij ons aanschaffen. 
  • Zelf samenstellen: kiest u voor het zelf samenstellen pakket dan bent u vrij in de keuze van hardware. Echter in het geval u kiest voor telefonie is een AVM Fritz!Box 7530 noodzakelijk om telefonie te kunnen laten functioneren. Kiest u voor de optie interactieve televisie dan is een AVM Fritz!Box 4040 noodzakelijk. Kiest u voor de combinatie van telefonie en interactieve TV dan volstaat een AVM Fritz!Box 7530. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *