Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Internet

Razendsnel, stabiel en betrouwbaar

Glasvezel internet

Kiest u voor glasvezel internet, dan krijgt u toegang tot maximaal 1000 Mbps up- en downloadsnelheden. Razendsnel dus! 

Internet vormt bij ons altijd de basis van uw abonnement. U maakt zelf de keuze uit de gewenste internetsnelheid op uw adres. 

Internet van Glasvezel Assendorp betekent ongestoord thuiswerken, Netflix streamen zonder bufferen en met het hele huis tegelijk online!

Check de beschikbaarheid op uw adres.

Postcode check

Bekijk welke producten voor u beschikbaar zijn

Fritz!Box modem

Afhankelijk van het pakket die u kiest, krijgt u bij internet van Glasvezel Assendorp een Fritz!Box modem in bruikleen. Deze modems van de Duitse firma AVM zijn al meermaals bekroond vanwege hun goede prestaties. Met dit modem bent u altijd verzekerd van stabiel en sterk internet.
 
Onze modems zijn altijd voorzien van WIFI, waardoor u moeiteloos draadloos verbinding maakt met al uw apparaten in huis.
 
Kiest u voor een pakket zonder modem in bruikleen. Dan kunt u de Fritz!Box eenvoudig bij ons aanschaffen. 
 
 

Met glasvezel klaar voor de toekomst

Toekomstbestendig

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het liefst zijn wij altijd en overal online. De behoefte aan snel en betrouwbaar internet wordt daarom groter en groter. Bij Glasvezel Assendorp zijn wij van mening dat glasvezel voorziet in deze groeiende behoefte aan snel internet. Daarom bieden wij u als het kan altijd internet via de glasvezel.

Razendsnel

Iedere woning krijgt zijn eigen glasvezel. De snelheid hoeft niet meer gedeeld te worden met de buurt waardoor snelheden tot 1000 Mbps zonder problemen gehaald worden.

Betrouwbaar

Met glasvezel zijn de up en downloadsnelheid gelijk. Dit biedt grote voordelen omdat wij ook steeds meer gebruik maken van de uploadsnelheid. Bijvoorbeeld bij werken in de cloud of versturen van grote bestanden.

Postcode check

Bekijk welke producten voor u beschikbaar zijn

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 4.22.54 PM