Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Uw aansluiting

Iedere woning zijn eigen glasvezelaansluiting

Iedere woning zijn eigen glasvezelaansluiting

Steeds meer apparaten in en rondom ons huis zijn verbonden met het internet. Dit zorgt voor een continu groeiende vraag naar snel en stabiel internet. Vanwege deze groeiende vraag is het fijn dat veel inwoners van de wijk Assendorp kunnen bouwen op een betrouwbaar glasvezelnetwerk. Nu en in de toekomst.

Glasvezel Assendorp zorgt dat de glasvezelaansluiting bij u thuis binnenkomt. Wilt u weten of de glasvezel op uw adres al beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck. Is de aansluiting al aanwezig, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheden die wij bieden.

Postcode check

Bekijk welke producten voor u beschikbaar zijn

Waarom glasvezel?

Supersnel en stabiel internet

Geen trage of haperende verbinding meer. Data versturen en ontvangen via de glasvezel is gemiddeld ruim 50x sneller dan u gewend bent. Doordat iedere woning vanaf de wijkcentrale voorzien is van een eigen glasvezelaansluiting, hoeft u deze niet meer te delen met de buurt. Hierdoor kunnen wij altijd snel en stabiel internet garanderen.

Klaar voor de toekomst

Met de komst van glasvezel bent u klaar voor de toekomst. De hoeveelheid data die wij gebruiken zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Nu is bijvoorbeeld ons kijkgedrag al enorm veranderd door streamingdiensten zoals Netflix, Videoland, maar ook de hogere kwaliteit vraagt om meer data.

Ja, ik heb al een aansluiting

Is de glasvezelaansluiting al aanwezig in uw woning dan kunt u direct gebruik gaan maken van onze diensten. Kies uit één van de door ons vooraf samengestelde pakketten of stel zelf uw abonnement samen.

Nee, ik heb nog geen aansluiting

Heeft u nog geen glasvezelaansluiting in uw woning. Dan kunt u middels het aanvraagformulier een prijsopgave opvragen.

Afhankelijk van de situatie op uw adres zullen wij mogelijk eerst op locatie komen schouwen (situatie bekijken). Daarna ontvangt u van ons een prijsopgave.

De minimale aanlegkosten bedragen €250,00. Afhankelijk van de situatie kunnen de aanlegkosten hoger uitvallen.

Ik wil mijn aansluiting laten verplaatsen

Wilt u de glasvezelaansluiting laten verplaatsen. Dan kunt u middels het aanvraagformulier een prijsopgave opvragen. 

Het kan zijn dat wij eerst op locatie de mogelijkheid komen bekijken (schouwen). Daarna ontvangt u van ons een prijsopgave. 

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 4.22.54 PM