Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Zakelijk internet van Glasvezel Assendorp

Supersnel en stabiel internet voor ondernemers

Goed nieuws voor u als ondernemer in Assendorp!

Sinds kort heeft Glasvezel Assendorp haar aanbod uitgebreid en bieden wij ook zakelijke abonnementen aan! Dit is goed nieuws voor u als ondernemer in Assendorp, want hiermee krijgt u toegang tot stabiele en betrouwbare diensten die aansluiten bij de behoefte van u als ondernemer.

Heeft u de glasvezelaansluiting al in uw pand, dan is aansluiten heel eenvoudig, Ligt de glasvezel nog op rol voor de deur, dan kunnen wij deze in uw pand binnenbrengen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Sluit u momenteel een abonnement af, dan betaald u tijdelijk geen eenmalige aanlegkosten.

 

Onze diensten

Zakelijk internet

Kiest u voor zakelijk internet van Glasvezel Assendorp dan kiest u voor stabiliteit en flexibiliteit. Zakelijk internet is er voor kleine en grote ondernemers. Al onze zakelijke internetverbindingen worden geleverd incl. vast IP-adres. Onze zakelijke internetdiensten zijn geschikt voor pinnen of camerabeveiling.

Televisie

Wilt u als ondernemer ook TV in uw abonnement? Dit is mogelijk met zakelijk TV van Glasvezel Assendorp. Zo kunt u zakelijk internet combineren met TV voor thuis of op kantoor. Met TV op maat bieden wij ook TV oplossingen voor bijvoorbeeld horeca.

Zakelijk telefonie

Zakelijk telefonie van Glasvezel Assendorp betekent maximale bereikbaarheid en professionele bereikbaarheid met een vaste telefoonlijn. U krijgt standaard twee gesprekskanalen. Nummerbehoud is uiteraard mogelijk.

Plan een afspraak met onze glasvezeladviseur

Wij kunnen ons voorstellen dat de overstap naar glasvezel mogelijk vragen oproept of dat u graag meer informatie wil over de diensten van Glasvezel Assendorp. Daarom bieden wij vrijblijvend de mogelijkheid om een adviesgesprek te plannen met onze glasvezeladviseur.

Laden...

Snel & betrouwbaar

Met de komst van glasvezel kan iedere ondernemer van Assendorp toegang krijgen tot een uiterst betrouwbaar en snelle verbinding. Zodat u kunt focussen op waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Het voordeel van glasvezel is dat ieder adres zijn eigen aansluiting krijgt. Deze hoeft u niet te delen. Zo profiteert u van een snelle en stabiele glasvezelaansluiting en kunt u altijd online zijn.

Glasvezel Assendorp (voorheen Stichting CAI Assendorp) heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het beheren en onderhouden van telecomnetwerken.

Met de aanleg van glasvezel is er geïnvesteerd in een toekomstbestendig en innovatief netwerk. Met glasvezel is Assendorp klaar voor de toekomst.

Maximale keuzevrijheid

Breid uw zakelijke internet eenvoudig uit met zakelijke telefonie of TV voor thuis of aan de zaak. Al onze opties zijn maandelijks aan-of uit te zetten. Maximale keuzevrijheid dus! Het glasvezelnetwerk van Glasvezel Assendorp is volledig in eigen beheer aangelegd. De stichting CAI Assendorp bestaat inmiddels ruim 25 jaar en is 100% eigenaar van het lokale glasvezelnetwerk. Door het beheer en onderhoud vanuit eigen beheer te verzorgen kunnen wij onze diensten flexibel aanbieden en kunnen ondernemers van Assendorp profiteren van maximale keuzevrijheid. Hierdoor betaald u alleen voor datgene wat u ook echt wilt gebruiken.

Lokaal

Als zakelijke klant heeft u bij Glasvezel Assendorp uw eigen aanspreekpunt. Wij zijn lokaal gevestigd en hebben onze klantenservice in eigen huis, hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor u.

Door onze lokale aanwezigheid profiteren ondernemers van Assendorp van snelle en persoonlijke service. Onze monteurs zijn dagelijks aanwezig in de wijk en helpen u graag verder. Op deze manier vind u ons altijd dichtbij!

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 4.22.54 PM