Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Diensten

Betrouwbaar, betaalbaar en lokaal verbinden

Samen verbinden wij Assendorp

Glasvezel Assendorp heeft zich als doel gesteld om heel Assendorp te verbinden. Niet alleen digitaal via ons razendsnelle en stabiele glasvezelnetwerk, maar het liefst ook sociaal. Om dit doel te behalen, zullen wij meer moeten gaan doen dan alleen ons netwerk en diensten aanbieden.

De komende tijd willen wij ons gaan verdiepen. Hiervoor willen wij gaan samenwerken met bewoners uit de buurt, sociale initiatieven of innovatieve partijen. Wij gaan ons verdiepen door te kijken wat er in de wijk speelt. Wij denken graag mee over slimme oplossingen. Wij stellen graag ons netwerk beschikbaar om Assendorp digitaal & fysiek te verbinden.

Heeft u een goed initiatief of idee waarmee wij Assendorp kunnen verbinden? Laat het ons weten. Wij komen graag met u in contact.

Betrouwbaar

Met de komst van glasvezel kan iedere bewoner van Assendorp toegang krijgen tot een uiterst betrouwbaar en stabiele bandbreedte verbinding. 

Glasvezel Assendorp (voorheen Stichting CAI Assendorp) heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het beheren en onderhouden van telecomnetwerken. 

De renovatie van het netwerk middels de aanleg van glasvezel was een noodzakelijke stap. Het oude CAI netwerk was aan vervanging toe. 

Met de aanleg van glasvezel is er geïnvesteerd in een toekomstbestendig en innovatief netwerk. Met glasvezel is Assendorp klaar voor de toekomst. 

Betaalbaar

Het glasvezelnetwerk van Glasvezel Assendorp is volledig in eigen beheer aangelegd. De stichting CAI Assendorp bestaat inmiddels ruim 25 jaar en is 100% eigenaar van het lokale glasvezelnetwerk. 

Door het beheer en onderhoud vanuit eigen beheer te verzorgen kunnen wij onze diensten betaalbaar aanbieden en kunnen bewoners van Assendorp profiteren van scherpe tarieven. 

Wij hebben een aantal complete en voordelige pakketten voor u samengesteld. Bestaande uit een samenstelling van de meest gekozen diensten. U kunt tevens volledig zelf uw pakket samenstellen. Hierdoor betaald u alleen voor datgene wat u ook echt wilt gebruiken. 

U heeft bij Glasvezel Assendorp al snel en stabiel internet vanaf € 30,00 per maand! 

Lokaal

Het glasvezelnetwerk van Glasvezel Assendorp is van en voor Assendorp. Een groot deel van de wijk is inmiddels voorzien van glasvezel. De komende periode wil Glasvezel Assendorp haar aansluitgebied uitbreiden naar de omliggende wijken van Assendorp. 

Door onze lokale aanwezigheid profiteren bewoners van Assendorp van snelle en persoonlijke service. Onze monteurs zijn dagelijks aanwezig in de wijk en helpen u graag verder. Op deze manier vind u ons altijd dichtbij!

Wilt u eens persoonlijke kennismaken en meer te weten komen over Glasvezel Assendorp? Bel dan voor het maken van een afspraak met één van onze glasvezeladviseurs naar 088-7768480. 

Onze diensten

Internet

Internet vormt de basis van onze abonnementen. U ontvangt standaard 150 Mbps up- en download. Razensnel dus. Meer internetsnelheid nodig? Upgraden kan tot 1000 Mbps.

Telefonie

Altijd bereikbaar met vaste telefonie van Glasvezel Assendorp. U kunt eenvoudig uw huidige telefoonnummer behouden en profiteren van onze goede beltarieven.

Televisie

Kiest u voor TV van Glasvezel Assendorp dan krijgt u maximale keuzevrijheid. Onze TV pakketten worden standaard geleverd met ruim 90 zenders waarvan 45 in HD-kwaliteit.

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 4.22.54 PM