Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Over Glasvezel Assendorp

Van CAI naar glasvezel

De geschiedenis

Sinds het ontstaan van de particuliere Centrale Antenne Inrichting in 1964 levert de Stichting CAI Assendorp diensten aan de bewoners van de wijk Assendorp in Zwolle. In eerste instantie middels verschillende CAI-stichtingen in de wijk en uiteindelijk onder de naam Stichting CAI Assendorp.

In 2019 is definitief besloten dat het bestaande netwerk aan renovatie toe was. Om de toekomstige ontwikkelingen bij te benen en om aan de groeiende behoefte aan snel en stabiel internet te voldoen is deze renovatie noodzakelijk. Daarom is ervoor gekozen om het gehele aansluitgebied van CAI Assendorp te verglazen. Ofwel van glasvezel te voorzien. Inmiddels zijn een groot aantal adressen binnen het aansluitgebied al voorzien van deze glasvezelaansluiting en maken er al enkele jaren gebruik van. 

Met de komst van glasvezel krijgt iedere bewoner toegang tot razendsnel en stabiel internet. Daarnaast zal het bestaande netwerk uitgebreid worden en het huidige aansluitgebied vergroot worden. Bewoners van aangrenzende wijken krijgen ook de mogelijkheid om zich aan te sluiten.

Inmiddels vertrouwen velen bewoners uit Assendorp inmiddels op de diensten van Glasvezel Assendorp. Weten welke diensten wij op uw adres kunnen leveren? Doe de postcodecheck!

Postcode check

Bekijk welke producten voor u beschikbaar zijn

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 4.22.54 PM