Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Waarom glasvezel?

De voordelen

Het internet van de toekomst

Glasvezel wordt ook wel gezien als het internet van de toekomst. De groeiende vraag naar data zorgt ervoor dat huidige infrastructuren als coax en koper (DSL) de vraag niet aankunnen. Glasvezel gelukkig wel!

Overstappen naar glasvezel is dus een goede keuze! Lees hieronder de voordelen van glasvezel.

Iedere woning zijn eigen aansluiting

Steeds meer apparaten in en rondom ons huis zijn verbonden met het internet. Dit zorgt voor een continu groeiende vraag naar snel en stabiel internet. Vanwege deze groeiende vraag is het fijn dat veel inwoners van de wijk Assendorp kunnen bouwen op een betrouwbaar glasvezelnetwerk. Nu en in de toekomst.

Supersnel en stabiel internet

Geen trage of haperende verbinding meer. Data versturen en ontvangen via de glasvezel is gemiddeld ruim 50x sneller dan u gewend bent. Doordat iedere woning vanaf de wijkcentrale voorzien is van een eigen glasvezelaansluiting, hoeft u deze niet meer te delen met de buurt. Hierdoor kunnen wij altijd snel en stabiel internet garanderen.

Klaar voor de toekomst

Met de komst van glasvezel bent u klaar voor de toekomst. De hoeveelheid data die wij gebruiken zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Nu is bijvoorbeeld ons kijkgedrag al enorm veranderd door streamingdiensten zoals Netflix, Videoland, maar ook de hogere kwaliteit vraagt om meer data.

Meerwaarde voor uw woning​

Een snelle en stabiele glasvezel infrastructuur bij u in de wijk stimuleert de groei en ontwikkeling van alle bewoners en bedrijven in de wijk. Want zonder goed en stabiel internet kunnen wij tegenwoordig minder plezierig werken, ondernemen of studeren.

Voor alle inwoners van Assendorp

Glasvezel Assendorp legt de glasvezel wijk voor wijk aan. Een groot deel van de inwoners van Assendorp heeft inmiddels de mogelijkheid om aangesloten te worden. Het doel is dat straks heel Assendorp gebruik kan maken van het glasvezelnetwerk.

Prijsbewust

De abonnementen via Glasvezel Assendorp zijn gunstig geprijsd. Wanneer je vergelijkt met uw huidige abonnement, zult u ervaren dat onze tarieven gewoon goed zijn.

Verbonden wijk

Via het snelle en veilige glasvezelnetwerk van Glasvezel Assendorp kan Assendorp bouwen aan een sociale, veilige, gezonde, slimme en toekomstgerichte stad voor iedereen.

Lokaal

Waarom iets van ver halen, als het ook dichtbij kan? Glasvezel Assendorp is door en voor Assendorp. Door het lokaal te houden kunnen wij kwaliteitsdiensten tegen scherpe tarieven bieden en heeft u ons nodig? Dan zijn wij gewoon in de buurt!

Lid van NLconnect

NLConnect verbindt de keten van bedrijven die breedbandnetwerken aanleggen en exploiteren alsmede bedrijven die diensten leveren over de hoogwaardige digitale infrastructuur. De vereniging heeft ruim tachtig leden.

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 4.22.54 PM