ESPN bij PLINQ

ESPN is dé live sportzender van Nederland. De kanalen van ESPN Eredivisie en ESPN International brengen je elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied.

De voordelen van ESPN

  • Live topvoetbal uit de Eredivisie, Vrouwen Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en TOTO KNVB Beker
  • Internationaal topvoetbal uit o.a. de Bundesliga, Major League Soccer en Europa League
  • Meer dan voetbal: NFL, MLB, NHL en toptennis uit de WTA Tour
  • Inclusief ESPN WATCH

Welk pakket past het beste bij u?

Keuze uit drie pakketten

Bij ons kunt u kiezen uit maar liefst drie pakketten ESPN. ESPN Eredivisie is hét live voetbalkanaal van Nederland. Krijg toegang tot drie kanalen en kijk iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden.

Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Vrouwen Eredivisie, de Tweede Divisie en uiteraard het KNVB Bekertoernooi.

Met ESPN Internationaal kijk je naar internationale topsport. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Verder volg je live de verrichtingen van de Nederlanders in de Major League Soccer.

Maar ESPN International is meer dan voetbal. Kijk live naar mooie tennistoernooien uit de WTA Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op ESPN International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

ESPN Compleet, de naam zegt het al. Het meest complete ESPN pakket met alle zes de kanalen van ESPN. Zo hoeft u werkelijk niets meer te missen op nationaal en internationaal niveau.

Maandelijks opzegbaar

Al onze extra pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Volg uw favoriete club tijdens het seizoen en deactiveer ESPN eenvoudig aan het eind van het seizoen. Dat is nog eens maximale keuzevrijheid!

ESPN pakketten

ESPN Eredivisie

ESPN Eredivsie is het live voetbalkanaal van Nederland. Krijgt toegang tot drie kanalen en kijk iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden.

ESPN International

Met ESPN International kijkt u naar internationale topsport. Kijk met drie kanalen naar live internationaal voetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League.

ESPN Compleet

Met ESPN Compleet hoeft u echt niks meer te missen. U ontvangt maar liefst 6 zender voor €15,00 per maand. Kijk alle wedstrijden uit de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de Bundesliga. Kijk tevens andere nationale en internationale topsporten.

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 4.22.54 PM