Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Campagne april t/m mei

Campagne april tot en met mei

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van het internet van de toekomst: glasvezel. Niet gek als je naar de vele voordelen kijkt: glasvezel is snel en betrouwbaar. Doordat de internetverbinding verloopt via glasvezelkabels, zijn hogere internetsnelheden mogelijk dan met koper- of coaxkabels. Daarnaast is glasvezelinternet minder storingsgevoelig, omdat glasvezelkabels minder gevoelig zijn voor elektromagnetische storingen.

Inmiddels is bijna heel Assendorp aangesloten op glasvezel. Maar nog niet iedereen die toegang heeft tot glasvezel, maakt ook daadwerkelijk gebruik van glasvezel. Daarom zijn wij in april een nieuwe campagne gestart. Met deze campagne willen we iedereen een goed aanbod doen, zowel voor onze bestaande abonnees, als voor nieuwe klanten en alle mensen met inactief glasvezel.

Inactief glasvezel

Voor de bewoners van Assendorp waar al wel glasvezel aangesloten is en hier nog geen gebruik van maken, hebben we een scherpe aanbieding. Meld u zich nu aan bij Glasvezel Assendorp? Dan ontvangt u één jaar lang gratis ESPN Compleet cadeau. Komt u uw abonnement fysiek afsluiten in de Enk? Dan ontvangt u ook nog een gave goodiebag!

Verlenging

Ook voor onze bestaande klanten hebben we deze aanbieding! Verlengt u nu uw abonnement? Dan ontvang u 12 maanden lang gratis ESPN Compleet cadeau en als u uw abonnement in de Enk komt verlengen dan krijgt u een gave goodiebag cadeau. 

Zakelijk

Bent u ondernemer in Assendorp en wilt u gebruik maken van glasvezel van Glasvezel Assendorp? Dan ontvangt u de eerste 3 maanden 50% korting op uw abonnement. Liever eerst advies of heeft u andere vragen? Onze glasvezeladviseur komt graag bij u langs! Uiteraard kan deze afspraak ook telefonisch plaats vinden.

Deel dit blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
glasvezel

Glasvezel overstapweken

Profiteer tijdens de glasvezel overstapweken Tot 17 december 2023 profiteert u tijdens de glasvezel overstapweken tijdelijk van extra veel voordeel.

glasvezel

Wij zitten in de Enk!

Glasvezeladviesdagen in de Enk In april zijn wij een nieuwe campagne gestart. Met deze campagne willen we iedereen een goed

glasvezel

Campagne april t/m mei

Campagne april tot en met mei Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van het internet van de toekomst: glasvezel. Niet