Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

De glasvezel-overstapweken zijn voorbij

Wave Campagne Glasvezel Assendorp

De glasvezel overstapweken zitten er op. Veel bewoners van Assendorp hebben gebruik gemaakt van een scherp aanbod van Glasvezel Assendorp.

Scherp aanbod
De actie liep van 15 juni tot 15 juli. Bewoners van Assendorp hebben kunnen profiteren van:

  1. ESPN Compleet t.w.v. €120,-
  2. Gratis basisinstallatie door onze ervaren monteur t.w.v. €55,-
  3. Snel en stabiel glasvezel internet al vanaf €30,- per maand
 

Persoonlijk contact
Voor deze campagne was onze glasvezeladviseur twee woensdagen te vinden in wijkcentrum de Enk om bewoners te helpen om de beste keuze te maken. Bewoners hebben hier goed gebruik van gemaakt en hebben zich samen met de adviseur aangemeld voor glasvezel van Glasvezel Assendorp! Veel bewoners hebben zich ook aan de deur laten adviseren door één van onze adviseurs. 

 

Groot succes
De campagne van afgelopen weken was een groot succes. Ruim 150 bewoners van Assendorp hebben zich inmiddels aangemeld voor een glasvezelaansluiting! De komende weken  gaan wij de bewoners van een gratis glasvezelaansluiting voorzien.

 

Nog niet aangesloten?
Heeft u nog niet de kans gehad om over te stappen op glasvezel of een abonnement af te sluiten bij ons? Dat kan nog steeds! Kijk op de website voor ons aanbod.

 

Waarom glasvezel?
Glasvezel wordt gezien als het internet van de toekomst. De groeiende vraag naar data zorgt ervoor dat huidige infrastructuren als coax en koper (DSL) de vraag niet aankunnen. Glasvezel gelukkig wel! Lees alle voordelen van glasvezel hier.

Deel dit blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nieuws

SWZ kerk aangesloten op glasvezel

De afgelopen maanden heeft Glasvezel Assendorp de kerk aan de Assendorperstraat die verhuurd wordt door woonstichting SWZ aangesloten op de