Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

Overstappen naar glasvezel, nu tijdelijk extra aantrekkelijk.

Stap over naar glasvezel voor 15 juli en profiteer van extra veel voordeel!


Is de glasvezel al wel aangelegd, maar maakt u nog geen gebruik van de glasvezel? Of ligt de glasvezel op rol voor uw woning, maar is deze nog niet afgemonteerd in uw woning? Dan heeft u tot 15 juli de mogelijkheid om de glasvezel extra aantrekkelijk in gebruik te nemen. 

Nu de glasvezel vrijwel overal in Assendorp is aangelegd voert Glasvezel Assendorp de komende weken campagne. Want het netwerk is klaar voor gebruik. Veel bewoners gingen u al voor!

Kiest u ervoor om de glasvezel in gebruik te nemen en een abonnement af te sluiten bij Glasvezel Assendorp, dan profiteert u tot 15 juli van extra welkomstvoordeel.

Sluit u een abonnement af, dan ontvangt u tijdelijk:

  • ESPN Compleet 12 maanden gratis (t.w.v. €120)
  • Gratis basisinstallatie door onze ervaren monteur (t.w.v. €55)
 
Nog geen glasvezelaansluiting in uw woning?

Heeft u de glasvezel nog niet laten aanleggen, maar wilt u de glasvezel wel graag in gebruik nemen? Sluit voor 15 juli 2022 een abonnement af en wij sluiten u gratis aan. De minimale aanlegkosten bedragen €250. Dus overstappen is momenteel extra aantrekkelijk. 

glasvezel

Glasvezel overstapweken

Profiteer tijdens de glasvezel overstapweken Tot 17 december 2023 profiteert u tijdens de glasvezel overstapweken tijdelijk van extra veel voordeel.

glasvezel

Wij zitten in de Enk!

Glasvezeladviesdagen in de Enk In april zijn wij een nieuwe campagne gestart. Met deze campagne willen we iedereen een goed

glasvezel

Campagne april t/m mei

Campagne april tot en met mei Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van het internet van de toekomst: glasvezel. Niet