Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

SWZ kerk aangesloten op glasvezel

De afgelopen maanden heeft Glasvezel Assendorp de kerk aan de Assendorperstraat die verhuurd wordt door woonstichting SWZ aangesloten op de glasvezel. 

Alle woningen zijn inmiddels voorzien van een glasvezelaansluiting in de meterkast. In overleg met woonstichting SWZ is ervoor gekozen om alle woningen aan te sluiten. Hierdoor kunnen huidige en toekomstige bewoners aangesloten worden op een betrouwbare en stabiele glasvezelverbinding. 

In gebruik name
De afgelopen weken zijn de eerste bewoners ook aangesloten op de glasvezel en kunnen zij gebruik maken van de diensten. De komende weken zullen naar verwachting ook de overige bewoners aangesloten gaan worden. 

Uitfasering oude CAI

Nu de SWZ kerk aan de Assendorperstraat is aangesloten op de glasvezel, kan de oude CAI uitgefaseerd worden. Een groot deel van Assendorp is inmiddels afgesloten van het oude CAI signaal. De komende weken zullen de laatste adressen ook afgesloten gaan worden. Hiermee is de renovatie van het oude CAI netwerk volledig afgerond. 

 

Nieuws

SWZ kerk aangesloten op glasvezel

De afgelopen maanden heeft Glasvezel Assendorp de kerk aan de Assendorperstraat die verhuurd wordt door woonstichting SWZ aangesloten op de