Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410
logo Assendorp

SWZ kerk aangesloten op glasvezel

De afgelopen maanden heeft Glasvezel Assendorp de kerk aan de Assendorperstraat die verhuurd wordt door woonstichting SWZ aangesloten op de glasvezel. 

Alle woningen zijn inmiddels voorzien van een glasvezelaansluiting in de meterkast. In overleg met woonstichting SWZ is ervoor gekozen om alle woningen aan te sluiten. Hierdoor kunnen huidige en toekomstige bewoners aangesloten worden op een betrouwbare en stabiele glasvezelverbinding. 

In gebruik name
De afgelopen weken zijn de eerste bewoners ook aangesloten op de glasvezel en kunnen zij gebruik maken van de diensten. De komende weken zullen naar verwachting ook de overige bewoners aangesloten gaan worden. 

Uitfasering oude CAI

Nu de SWZ kerk aan de Assendorperstraat is aangesloten op de glasvezel, kan de oude CAI uitgefaseerd worden. Een groot deel van Assendorp is inmiddels afgesloten van het oude CAI signaal. De komende weken zullen de laatste adressen ook afgesloten gaan worden. Hiermee is de renovatie van het oude CAI netwerk volledig afgerond. 

 

glasvezel

Glasvezel overstapweken

Profiteer tijdens de glasvezel overstapweken Tot 17 december 2023 profiteert u tijdens de glasvezel overstapweken tijdelijk van extra veel voordeel.

glasvezel

Wij zitten in de Enk!

Glasvezeladviesdagen in de Enk In april zijn wij een nieuwe campagne gestart. Met deze campagne willen we iedereen een goed

glasvezel

Campagne april t/m mei

Campagne april tot en met mei Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van het internet van de toekomst: glasvezel. Niet